Psi, zvířátka a povídky

velmi moudrý pohled

Naše smečka je parta kamarádů.
Hostům penzionu dělá společnost a zábavu také naše animační smečka psíků. Největší kamarád jak s dětmi, tak s dospělými je Fíček. Fík je tříletý pejsek, borderkolie, největší ze smečky. Je velice přátelský, hravý a říkáme mu milouš a také Gozdila. Je všude a je zlatíčko. Dokáže si s dětmi neúnavně hrát celé dny. Proto jak je úžasný “vyléčil” i  děti, které měly do té doby ze psů strach.
Další pes je sedmiletý maltézák Albert. Rád si dojde pro pohlazení, ale je zdrženlivější než Fík, je to takový pohodář. Má rád svůj klid a rád se nechá přemlouvat, když ho chcete pohladit.
Posledním členem smečky je čtyřletá čivava Kari. Malá postavou, velká duchem, šéfuje celé smečce. Je nepřekonatelná v hlídání a přeprala by i medvěda kdyby na to přišlo. Strejda říká, že je jelení pes. Pokud jí jelen uvidí, rovnou pojde smíchy:-) Na penzionu je o víkendech a prázdninách.

 

Víc o našich kamarádech, jejich životě a příbězích čtěte v rubrice  Psí kamarádi

2 komentáře


  1. Pes Fík nás hlídal u bazénu, hlídal nás ve vířivce a hlídal naše děti pod trampolínou.Neúnavně hraje s dětmi fotbal a lítá po zahradě. Neuvěřitelné je to ,jak dokáže rozeznat klienty penzionu a “cizí” lidi,jdoucí kolem. Nás “domácí” miluje a Ti kdo jdou kolem plotu zvenku jsou zle vyštěkáni.Psík Albert pro jistotu štěkne na každého.Matajsová

Napsat komentář