Přípravy na letní sezonu

S každým dalším rokem a s každou další sezonou se snažíme vymyslet něco nového pro naše hosty a vylepšovat stávající. Už ze sebou máme vymalovanou jídelnu, našila jsem nové závěsy na pokoje. Vysmejčili jsme penzion, pod heslem velký jarní úklid (máme ho tak 4x do roka :-)) , od půdy až po sklepy. Vydrhli a vyleštili koupelny. Koupili jsme nové matrace a polštáře. Vylepšujeme prostě pořád společné prostory, pokoje a jejich zařízení jen a jen pro to, aby jste zažili při Vaší dovolené maximální pohodlíčko.

Co je však nového ve službách? No, je toho hodně.

  • každý prázdninový týden přijde do penzionu animační teta a bude mít pro děti (v případě zájmu i dospělé) připraveno spoustu her a zábavy. Při hezkém počasí si budou  užívat venku, když bude pršet nebudou se spolu nudit ani uvnitř.
  • kromě skupinové zábavy, která je pro děti i dospělé zdarma si můžete objednat i animační tetu na soukromé hlídání. Například v případě, že by jste chtěli podniknou náročnější tůru a věděli jste, že to Vaše ratolest nezvládne. Bude o ni dokonale postaráno.
  • STAVÍME TÝPÍ a to hned opravdové indiánské. Možná se podivíte, že na Šumavu. Sami však uvidíte jak je to báječné. Chceme Vám při vaší dovolené dopřát jaké to je, žít v přírodě, co znamená splynout s přírodou a to k Šumavě prostě patří. V týpí je ohniště a můžete jej využít také k zábavě u ohně a to i za nepříznivého počasí. Je velké a prostorné a vejde se do něj i větší skupinka lidí.
  • a teď to nejdůležitější…těšte se na nové zvířecí přírůstky.  Stavíme ohradu pro kamerunské ovce a holandské zakrslé kozičky. Obě zvířata jsou ohromní kamarádi a jsou velmi přítulná. Ohrada bude dobře přístupná a určitě si děti a věřím, že i dospělí užijí spoustu legrace.
  • pro dnes poslední novinkou je “vyjděte si na piknik”. Den předem si na penzionu budete moci objednat piknikový koš plný doobrot a vyrazit ven. Třeba jen na zahradu nebo kousek pod les. Ale rozbalit kostkovanou deku a nechat do sebe pouštět sluneční paprsky. Dát si skleničku vína a dobrý sýr. Co je ještě větší romantika? Řekněte….

Věřím, že všemi novinkami zpříjemníme Váš pobyt na Šumavě a dovolenou v našem penzionu.
Penzion disponuje mnoha dalšími službami a můžete je všechny s chutí využít. Těšíme se na Vás….

Ostatní služby penzionu U Černého kohoutka