Pokoje

Již dlouho se chystám, že detailně vypíši atmosféru pokojů a apartmá u nás v penzionu. Stálí hosté již vědí co mohou očekávat, tak toto bude inspirací pro ty, kteří u nás ještě nebyli.

Na jaře letošního roku jsme nechali vyfotit penzion dvěma úžasnýma lidičkama, kteří jsou naprostými profesionály a musím říct, že jsem z fotek naprosto nadšená. Jsou realistické, barvy odpovídají skutečnosti, nic není přizdobené a umělé. Některé jsem již použila na stránkách www.cernykohoutek.cz.

Nyní k pokojům…

Pokoj číslo 1 je ve spodní části penzionu. Je velmi prostorný, vhodný pro větší rodinu. Jsou zde 4 pevná lůžka a koupelna se sprchou a toaletou. Pokoj nemá balkon. Pohled z oken Vás však okouzlí. Výhled je do údolí k Javorníku a druhé okno hledí do zeleně zahrady. Je stylizován v modré barvě. Všechen nábytek je ze dřevěného masivu. Pokoj je velmi dobře obslužný a ven to máte sotva pár metrů. Je to rohový pokoj a skýtá tak dostatek  soukromí.

  • dřevěná postel – WIFI – TV – DVD – koupelna – WC

           

Pokoj číslo 2 je v přízemí penzionu. Velikostí je ideální pro dvě osoby či dva dospělé a jedno dítko. Lze zde však umístit i přistýlka pro čtvrtého, je však třeba počítat s tím, že je prostor již plně využit. Koupelna je se sprchou a toaletou. Nábytek vyjma postele je ze dřevěného masivu. Jeho přívětivé a měkké světlo Vám poskytne chvíle k útulné relaxaci.

  • WIFI – TV – DVD – koupelna – WC

     

 

Pokoj číslo 3 je také v přízemí penzionu. Je to třílůžkový pokoj a není zde možná umístit přistýlka. Pokoj má koupelnu se sprchou a toaletou. Jeho předností je výhled do zahrady na velkou kroucenou vrbu. V pokoji je k dispozici posení u stolu. I zde je k dispozici bezdrátový internet a kouřové detektory.

  • dřevěná postel – WIFI – TV – DVD – koupelna – WC – posezení u stolu

    

 

Pokoj číslo 6 je v patře penzionu. Je to třílůžkový pokoj kde je možné umístit přistýlku. Je velmi prostorný, vzdušný a pohodlný. Pokoj má balkon. Přivítá Vás jeho jemná atmosféra nesoucí se v přírodních barvách.

  • dřevěná postel – WIFI – TV – DVD – koupelna – WC – posezení u stolu

    

Pokoj číslo 8 je třílůžkový pokoj bez možnosti přistýlky. Je v patře penzionu. Je to velmi milý a útulný pokoj s balkonem. Jeho přívětivá a tlumená atmosféra vás nadchne. Výhled z pokoje je taktéž do stašské kotliny.

  • dřevěná postel – WIFI – TV – DVD – koupelna – WC – kouřové detektory

 

    

Apartmá 5 LUX je v patře penzionu a nesousedí s žádným pokojem. Apartmá je se čtyřmi lůžky. Funkčně řešená obývací místnost s gaučem nabídne dokonalé pohodlí. Apartmá má plně vybavenou kuchyni a velkou koupelnu s vanou. Není zde balkon. Je laděno v přírodních tónech.

  • koupelna s vanou a WC – TV – DVD – kuchyně – jídelní kout – pohovka – předsíň

     
Apartmá 7 je překrásné mezonetové apartmá ideální pro rodinu s dětmi. Jsou zde dvě ložnice. V hlavní obytné, do které se vchází z chodby penzionu je koupelna, vstup na balkon a schody do podkrovní, dřevem obložené druhé ložnice.

  • dřevěná postel – WIFI – 2x TV – DVD – koupelna – WC – kouřové detektory  – lednice – mikrovlnka – rychlovarná konev  – posezení u stolu

    

Apartmá 9 je naše největší apartmá a nabízí ubytování až pro 6 osob. Apartmá má dvě ložnice oddělené dveřmi. V hlavní obytné ložnici je koupelna se sprchou a toaletou, vstup na samostatný balkon, TV a jídelní kout. V apartmá je k dispozici lednice, mikrovlnka, rychlovarná konev a základní nádobí. Apartmá nabízí velmi luxusní a pohodné ubytování.

  •  dřevěná postel – WIFI – TV – DVD – koupelna – WC – kouřové detektory  – lednice – mikrovlnka – rychlovarná konev  – posezení u stolu – balkon

     

 

 

Napsat komentář