Pojďte si zarelaxovat!

Napsala Jana Sedlářová, přispěvatelka článků na blog penzionu U Černého kohoutka

Zima je v plném proudu, a tak řada nás je již unavená z neustále zimy, pochmurného počasí a brzkého stmívání i pozdního rozednívání, ale hlavně z několika tun oblečení na sobě a všude přítomna únava. Prostě nám už chybí teplo a sluníčko, které by nás nabylo energií a dělalo den krásnější.

Na to si však ještě budeme muset nějaký čas počkat, a tak se nabízí jediná možnost, jak nabrat síly a „přežít“ dlouhé čekání. A to začít relaxovat!

Nevím, jak vy, ale mě odpočinek strašně chybí. Práce na rozdávání, městský ruch a nulový odpočinek mě doslova ubíjí. Myslím, že je na čase říci DOST a trochu si zarelaxovat. A já nejraději odpočívám sportováním!

Protože mám ráda Šumavu a dávám přednost malých penzionům s rodinnou atmosférou, opět zavítám do útulného penzionu U Černého kohoutka, ze kterého je překrásný výhled na zasněženou Šumavu a jehož blízkosti se nachází hned několik ski areálů (Zadov, Kvilda či Nové Hutě) připravených na lyžovačku. Navíc mohu díky ubytování v penzionu získat až 25% slevu na jejich skipasy. Letos bych ráda vyzkoušela také běžky, takže o zábavu bude určitě postaráno. 🙂

A protože se ráda nechávám hýčkat, mám v plánu po dni plném sportu zavítat do finské sauny a užít si tolik milované teplo a prohřát své mlado-staré kosti. A co teprve masáž na pokoji a jeden den proválený s knížkou v posteli. A nějaká ta mňamka. Hmmm …. No nezní to skvěle?

Pojďte se přidat ke mně! Budeme se flákat společně!