Penzion nebo hotel

Ubytováním v penzionu ušetříte a zároveň se potěšíte

Hledáte ubytování se snídaní? Co takhle noclech se snídaní na krásném a klidném místě? Líbí se? Každý stále hledá slevy a úspory, když plánuje výlet nebo dovolenou, ale hotely Vám neuspoří ani korunku a zaúčtují Vám všechno od vody až po internet.  Penziony a ubytování v soukromí Vám nenabídnou jen příjemné, klidné a  pohodlné místo kam složit hlavu, ale také způsob jak pomoci Vaší peněžence a užít si krásné dovolenkové chvíle.

Snídaně je nejdůležitější a to tak, že se dostala do názvu známých B&B po celém světě. I ve většině českých penzionů je zahrnuta v ceně a tím začínáme šetřít. Bonusem je navíc zažít běžné snídaně v dané lokalitě nebo speciální tím, že Vám hostitel připraví svůj oblíbený recept. Použije suroviny z okolí, od místního farmáře nebo pekaře či řezníka. Máte možnost vyzkoušet nové recepty a povídat si o nich s lidmi, kteří je chystali jen pro Vás.

Neomezené surfování je dnes běžné a můžete zůstat připojeni I když jdete na výlet a nebo na zahradu za sluníčkem.  Internet je prostě zdarma a s vysokorychlostním připojením.

Většina zařízení nabízí také večeři, ne obyčejnou, ale dobrou domácí večeři, připraví Vám ji většinou paní  domácí a můžete se spolehnout na poctivé, láskyplné  vaření. Vývar z kostí a ne bujonů. Maso z domácích chovů a vajíčka do koláče od babičky z vedlejší chalupy. Můžete zažít vzpomínku na dětství, když jste takovou baštu jedli naposledy připravenou od Vaší babičky.

Dobré rady (nad zlato)…Při Vaší dovolené nebo prázdninách můžete zažít mnoho neobyčejných zážitků. Pan domácí vždycky bude vědět něco navíc. Kam se jít podívat I když tam nevedou turistické cíle. Kde to propátrat. Kam si zajít na hříbky a lišky, které jsou táák veelké. Kde si prohlédnout zvláštní úkazy a místa. Kde se dobře a za málo najíst  a spoustu dalších drobností a libůstek…

Den v týdnu. Vzhledem k tomu, že víkendy jsou nejrušnější cestovní dny obvykle najdete volné pokoje k dispozici během týdne ve snížených cenových sazbách. Totéž platí při delších pobytech kdy Vám mnohé penziony nabídnou slevy.

Každý rád uteče z reality a podnikne výlet. Proč jej neprožít v místě, které bude s domáckou atmosférou, s usměvavým párem domácích, s ochotným a otevřeným prostředím. Zkuste ubytování v penzionu, budete odpočatí , nalazení do dalších dní a Vaše peněženka Vám nebude hašteřit další půlrok.